ŠSP-23.10.2020

Pozdravljeni,

pri predmetu ŠSP smo do sedaj, v zgodnjih jutranjih urah, imeli pouk v telovadnici. Pri pouku na daljavo smo primorani spremeniti način izvedbe ur, zato se osredotočite na dejavnosti, ki jih lahko izvajate zunaj. Organizirajte se tako, da se dobite v manjših skupinah s sošolci in pojdite na bližnje igrišče odigrat kakšen nogomet, košarko, ali opravite kakšen sprehod, rolanje, kolesarjenje…
Trenutno je to še mogoče, lahko pa se zadeve spremijo čez noč. Torej, izkoristite vreme, ko je še lepo in suho za svoje aktivnosti. Vpisujte jih v svoj DNEVNIK AKTIVNOSI, ki ga že vodite pri pouku ŠPO na daljavo (beležka, datoteka…). Glede na trenutno situacijo nihče ne ve, ali se po počitnicah že vidimo v šoli ali ne. Najbrž bodo za to še prekratke.
Ker lahko ure ŠSP opravimo tudi v strnjeni obliki, se bomo tega poslužili ko pridemo nazaj v šolo. Do takrat pa izkoristite svoj čas za aktivnosti v naravi in na igriščih, dokler še lahko. Tudi med počitnicami.

POMEMBNO
V času svojih aktivnosti, ne pozabite na svojo varnost in zdravje. Bodite odgovorni do sebe in drugih, ter upoštevajte navodila za ravnanje prosti virusu.

Ta vnos je bil objavljen v nek, ŠSP 8.ab. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja